Cautare

8238 de rezultate pentru "numar de telefon fix lupu gheorghe" (9.40 secunde)
- Loc de joaca si Petreceri pentru Copii - Prelungirea Ghencea nr. ... Luni-Duminica 10:00 - 22:00 Informatii si rezervari petreceri copii Telefon mobil: 0741 139 946 / 0753 037 114 / 0742 111 113 Telefon fix:
Acesta are mai multe dulapuri si sertare, care au fost inchise de fostul sef al unitatii Gheorghe Rusu si pe care actualul conducator, Mihai Axinte, nu le poate deschide.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, a facut ieri publica informatia ca firma la care este actionar ministrul de stat Gheorghe Seculici a primit in ultimul an noua contracte fara licitatie de la Primaria Arad, condusa de Gheorghe Falca - ginerele ministrului Seculici, fin al presedintelui Basescu si secretar executiv al PD.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV.
Candidatul Aliantei „Dreptate si Adevar“ PNL-PD la Primaria Techirghiol, liberalul Gheorghe Zamani, s-a nascut si a crescut in acest oras, unde locuieste si in prezent alaturi de familia sa.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. Tudor Gheorghe:
Gheorghe Caralicea Marculescu, presedintele PNG Gorj, a parasit ieri dupa-amiaza sediul partidului. Liderul PNG Gorj si-a luat toate obiectele de la birou, plus mai multe vrafuri de dosare pe care le-a transportat pana la autoturismul personal.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Locuitorii comunei s-au intalnit duminica cu edilul-sef al localitatii, Iancu Boldea, pentru a se lamuri de ce dupa o luna de la finalizarea alegerilor locale nu isi poate lua in primire postul.
Pedelistii Gheorghe Grivei si Gheorghe Neata au devenit ieri consilieri in cadrul CJ Gorj. Cei doi au fost validati in locul Mariei Mota, respectiv al lui Liviu Andrei, care ocupa in prezent functii incompatibile cu postul de consilier judetean.
Institutelor de cercetare din domeniul agricol li se pregateste ceva, dar de bine, dupa cum ne-a declarat ing. Gheorghe Albu, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta.
Se spune ca oamenii sunt de doua feluri - buni si rai. ... Cu precizarea ca locul de munca nu poate fi considerat locul ideal unde se pot lega prietenii.
In numerele trecute, cotidianul "Replica" prezenta cazul - poate singular al unui angajat de la SAPARD Constanta - care a reusit "performanta" de a-si falsifica un concediu medical de nu mai putin si nici mai mult de 44 de zile lucratoare, cel putin asa sustine directorul institutiei amintite.
Oare va gasi personajul principal din piesa solutia de a iesi din toate incurcaturile in care singur s-a bagat? ... (Radu Gheorghe) Distributie: ... Radu Gheorghe decor: Radu Gheorghe muzica: Radu Gheorghe costume: ... Radu Gheorghe, Razvan Popa, Mihai Bisericanu, Anca Sigartau, Georgeta Ciocarlan regizor: Radu Gheorghe Data: ... piesa de teatru / Oras:
WIKIPEDIA Biografie A absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie-Biochimie, ca sef de promotie. ... • Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Automatica-Robotica -Biotehnologie; • Institutul de Inginerie Genetica si Biotehnologie Trieste, Italia; • Leasing & Franchising American Bar Association, Managementul activitatii de cercetare -dezvoltare PHARE project;
Toti au in comun o noua viata datorita unui transplant de organe. Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere. "Este cel mai mare dar de la Dumnezeu pe care l-am primit atunci".
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
google-analytics.com